Slavnostní zahájení druhého ročníku Nebýt na to sama

n

Kategorie

l

Počet komentářů

Publikováno

05/23/2023

Autor

administrator

Druhý ročník projektu Nebýt na to sama byl v sobotu 20.5.2023 slavnostně zahájen. Odpolední program v Mendelově skleníku byl nabitý informacemi a skvělou atmosférou.

Děkujeme  otci Josefovi  z Augustiniánského opatství za vlídné přijetí, dále našemu partnerovi Říjen na růžovo, účastníkům debaty – jmenovitě Prof. Mudr. Pavlovi Šlampovi, CSc., a MUDr. Kataríně Petrákové, Ph.D.,  oba z MOU, MUDr. Lucii Světlákové, MOÚ a FNUSA, MUDr. Michalovi Felsingerovi z FN Brno a Mgr. Lucii Štrublové z lékařské fakulty Masarykovy univerzity a FNUSA a Janě Dvořákové z LF MUNI – moderátorce debaty. Potěšila nás také zdravice pana ředitele MOU Prof. Mudr. Marka Svobody, PhD., jehož slov si velmi vážíme.

Za podporu děkujeme MUDr. Dagmar Seidlové, radní Magistrátu města Brna a Janě Leitnerové  – radní JMK.

O osvěžení se postaral další z našich milých partnerů – Vinařství sv. Barbora. Focení se zhostil náš projektový fotograf Tomáš Hradský.

Děkujeme také všem našim členkám a dalším účastníkům tohoto výjimečného odpoledne za účast a zájem o naše aktivity.

Začátkem června zveřejníme první část plánovaných aktivit, sledujte proto naše stránky, ať Vám nic neuteče.

Podívejte se i na další fotografie ze zahájení

0 komentáøù

Pøidat komentáø

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podobné články

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Včera jste nás mohli po celý den navštívit ve stanu NEBÝT NA TO SAMA na společné akci s městem Brnem BRNOmycity – odborem participace Dáme na vás na Náměstí Svobody... Stavili jste se za námi? Ti, kteří za námi dorazili, si mohli nechat zkontrolovat znaménka a také se...

1. ročník multioborové odborné konference TEMPO

1. ročník multioborové odborné konference TEMPO

Společně pro kvalitnější život našich pacientů, to je motto pro rok 2024... „Pojďme společně otevřít téma plodnosti a možnosti být po onkologické léčbě rodičem vlastního dítěte. Je to vůbec možné? Jaká jsou rizika a v čem jsou překážky? Jaké postupy jsou...