Reportáž z druhého workshopu s Petrou K.

n

Kategorie

l

Počet komentářů

Publikováno

05/17/2022

Autor

administrator

Druhý workshop o zdravém stravování připadl na konec dubna. Protože se v tomto období začíná příroda probouzet, nachystala si pro nás Petra spoustu čerstvých a vitamíny nabitých surovin a recepty na snadné snídaně, svačinky a večeře.  Nejprve jsme si připravily báječné zelené smothie, dozvěděly jsme se, jak má vypadat správná snídaňová kaše a ochutnaly jsme zdravé palačinky. Poté jsme nachystaly zeleninové pomazánky a jednohubky, které by neměly chybět na žádné oslavě. Jako hlavní chod – nebo vydatnější večeři jsme uvařili zapečenou dýni s bulgurem a červenou čočkou a nechyběly ani dipy z čerstvé zeleniny a oříšků. Na závěr jsme podávaly rýžový dort s čokoládovým krémem, který dokonale zakončil naše zdravé vaření. 

Petra nám opět dala mnoho typů jak zpestřit svůj jídelníček Z workshopu jsme všechny odcházely dobře najezené, ale i přesto svěží a s výbornou náladou, protože Petra je skutečná čarodějka smile.

Podívejte se na fotografie z akce

    0 komentáøù

    Pøidat komentáø

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Podobné články

    Reportáž ze křtu od TN.cz

    Reportáž ze křtu od TN.cz

    O křtu kalendáře Nebýt na to sama pro rok 2023 napsali i v redakci TN.CZ. Přečtěte si článek a prohlédněte si galerii.článek zde

    Blíží se hlasování!

    Blíží se hlasování!

    První ročník projektu Nebýt na to sama jsme úspěšně zakončili, ale jak už to tak v životě bývá, něco končí, aby něco jiného mohlo zase začít. A tak je tu Nebýt na to sama, Ženy v onko léčbě II. Letos se opět budeme ucházet o Vaše hlasy v soutěži Dáme na Vás, protože...