Český den proti rakovině

n

Kategorie

l

Počet komentářů

Publikováno

05/12/2023

Autor

administrator

Určitě všichni znáte symbol Českého dne proti rakovině – kvítek měsíčku lékařského s různobarevnou stužkou.

Ve středu 10. května 2023 se konal 27. ročník veřejné kytičkové sbírky, kterou pořádá Liga proti rakovině Praha. Jako nový člen této prospěšné organizace se i spolek Nebýt na to sama do letošního ročníku sbírky aktivně připojil. Žluté kvítky tentokrát s bledě modrou stužkou, upozorňující na prevenci onemocnění plic a průdušek, jsme prodávali nejen v ulicích Brna, v budovách Magistrátu města Brna nebo v České televizi Brna, ale také na pevných prodejních místech v kavárnách Nebuď Labuť café, Le petit café, Omni café fit studio, květinářství Arancio na Makovského náměstí, prodejně Marella, nebo v líšeňské firmě Essens.

Velmi si vážíme také posil z řad studentů a to konkrétně z Gymnázia Vídeňská a Střední školy strojírenské a elektrotechnické v Brně a všech dobrovolníků, kteří s námi vyrazili do ulic.

Štědrost dárců nás mile překvapila a bylo znát, že kytičková sbírka má ve společnosti velmi dobré jméno.

Část financí, vybraných našim spolkem poputuje přímo na aktivity pacientů léčených v brněnských a jihomoravských nemocnicích.

Děkujeme!

0 komentáøù

Pøidat komentáø

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podobné články

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Včera jste nás mohli po celý den navštívit ve stanu NEBÝT NA TO SAMA na společné akci s městem Brnem BRNOmycity – odborem participace Dáme na vás na Náměstí Svobody... Stavili jste se za námi? Ti, kteří za námi dorazili, si mohli nechat zkontrolovat znaménka a také se...

1. ročník multioborové odborné konference TEMPO

1. ročník multioborové odborné konference TEMPO

Společně pro kvalitnější život našich pacientů, to je motto pro rok 2024... „Pojďme společně otevřít téma plodnosti a možnosti být po onkologické léčbě rodičem vlastního dítěte. Je to vůbec možné? Jaká jsou rizika a v čem jsou překážky? Jaké postupy jsou...