Jaký byl náš druhý výtvarný workshop

n

Kategorie

l

Počet komentářů

Publikováno

03/21/2022

Autor

administrator

V druhém běhu workshopů se Šárkou Coufalovou v ateliéru Creesa jsme se opět věnovaly malbě na hedvábí. Tentokrát již většina malovala na napnuté hedvábí. Tato technika vyžaduje trochu víc odvahy. Šárka nás ale umí povzbudit a namotivovat, takže po počátečním rozmýšlení jsme za chvíli všechny nashromáždily zvolené barvičky, popadly štětce a vrhly se do díla. Barvy na plátně reagují jinak než na papíře a práce s nimi vyžaduje pečlivost a soustředění. A tak jsme se na chvíli zase dokázaly ponořit samy do sebe a svoji energii věnovat tvoření. Bylo znát, že už se blíží jaro, volily jsme veselé barvy a převládaly přírodní motivy. Výsledky naší práce byly opět úžasné a my odcházely odpočaté a spokojené. Pokochejte se v naší galerii.

Na workshopech se Šárkou oceňujeme především přidanou hodnotu v podobě Šárčiných laskavých slov, kterými dokáže bořit bloky, které si každá v sobě neseme. Šárka nás učí věřit v sebe sama, a podporuje nás tam, kde se cítíme nejisté. Skrze tvorbu v nás posiluje naše sebevědomí a ukazuje nám, že dokážeme cokoli, stačí jen chtít.

0 komentáøù

Pøidat komentáø

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podobné články

Pravidelné setkání

Pravidelné setkání

V úterý 7. května od 16 hodin proběhne pravidelné setkání. A jelikož se blíží Český den proti rakovině, budeme připravovat kytičky na prodej. Prodejní vak si můžete vyzvednout již na tomto setkání. Prodej kytiček proběhne 15. 5. 2024.

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Včera jste nás mohli po celý den navštívit ve stanu NEBÝT NA TO SAMA na společné akci s městem Brnem BRNOmycity – odborem participace Dáme na vás na Náměstí Svobody... Stavili jste se za námi? Ti, kteří za námi dorazili, si mohli nechat zkontrolovat znaménka a také se...