Reportáž z výtvarného workshopu

n

Kategorie

l

Počet komentářů

Publikováno

02/09/2022

Autor

administrator

V pátek 4. a v sobotu 5. února proběhly první dva výtvarné workshopy v ateliéru Creesa. Lektorka Šárka si pro nás připravila malování na hedvábí. Odvážnější z nás malovaly přímo na napnuté hedvábí, ostatní pro začátek zvolily techniku batikování.
Dozvěděly jsme se mnoho informací nejen o výtvarných postupech, ale také o barvách a jejich kombinacích a v neposlední řadě také o našem sebehodnocení. Právě tato část workshopu nás přivedla k zamyšlení nad tím, odkud pramení častá nespokojenost s vlastní tvorbou a následná sebekritika. Může mít právě tato nedůvěra v sebe sama nějakou souvislost s onemocněním? Nelpíme někdy až příliš na tom, co i o našich činech myslí ostatní? Šárka nám připomněla, že pokud tvoříme s radostí a s láskou, vytváříme vždy pozitivní energii a výsledkem je dokonalé a originální dílo.
S vědomím toho, že jsme si workshop přišly především užít, jsme se všechny zabraly do práce a je až neuvěřitelné, jak rychle nám čas v ateliéru uběhl. Užily jsme si nejen samotné tvoření, ale také spoustu povídání a hodně legrace. Všechny jsme se shodly, že nás tato aktivita velmi bavila a už se moc těšíme na pokračování. Na naši tvorbu se můžete podívat ve fotogalerii.

Podívejte se na fotografie z akce

    0 komentáøù

    Pøidat komentáø

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Podobné články

    Pravidelné setkání

    Pravidelné setkání

    V úterý 7. května od 16 hodin proběhne pravidelné setkání. A jelikož se blíží Český den proti rakovině, budeme připravovat kytičky na prodej. Prodejní vak si můžete vyzvednout již na tomto setkání. Prodej kytiček proběhne 15. 5. 2024.

    Kontrola znamének na Náměstí Svobody

    Kontrola znamének na Náměstí Svobody

    Včera jste nás mohli po celý den navštívit ve stanu NEBÝT NA TO SAMA na společné akci s městem Brnem BRNOmycity – odborem participace Dáme na vás na Náměstí Svobody... Stavili jste se za námi? Ti, kteří za námi dorazili, si mohli nechat zkontrolovat znaménka a také se...