Opakování online semináře „Zvládání stresu“

l

Počet komentářů

Publikováno

12/20/2022

Autor

administrator

Zveme Vás na opakování velmi dobře hodnoceného jednodenního semináře  s PhDr. Ing. Martinem Pospíchalem, PhD., věnovaného tématu:
Zvládání psychické zátěže a stresu pro pacienty po onkologickém onemocnění

Termín semináře je 10. ledna 2023 od 10 hodin do 15 hodin. S pauzou na oběd od 12 do 13 hodin. Součástí budou i kratší pauzy v dopolední i odpolední části.

Seminář je pro pacienty po onkologickém onemocnění zdarma.

Cílem jednodenního online semináře pro pacienty je vybavit účastníky praktickými znalostmi a dovednostmi pro lepší zvládání psychické zátěže a stresu, jak v běžném životě, tak ale i při zvládání situací souvisejících s nemocí.

Přihlašování přes email: martin-pospichal@centrum.cz

Bližší informace o semináři zde: https://www.linkos.cz/pacient-a-rodina/po-lecbe/prevence-navratu-nemoci/zvladani-psychicke-zateze-a-stresu-pro-pacienty-po-onkologickem-onemocneni-jedno-1/

 

0 komentáøù

Pøidat komentáø

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podobné články

Pravidelné setkání

Pravidelné setkání

V úterý 7. května od 16 hodin proběhne pravidelné setkání. A jelikož se blíží Český den proti rakovině, budeme připravovat kytičky na prodej. Prodejní vak si můžete vyzvednout již na tomto setkání. Prodej kytiček proběhne 15. 5. 2024.

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Včera jste nás mohli po celý den navštívit ve stanu NEBÝT NA TO SAMA na společné akci s městem Brnem BRNOmycity – odborem participace Dáme na vás na Náměstí Svobody... Stavili jste se za námi? Ti, kteří za námi dorazili, si mohli nechat zkontrolovat znaménka a také se...