Pozvánka na módní přehlídku a Jarmark

n

Kategorie

l

Počet komentářů

Publikováno

05/20/2022

Autor

administrator

Milí přátelé,

dovolte nám, abychom Vás za projekt Nebýt na to sama pozvali na jedinečnou módní přehlídku, která se bude konat v neděli 5. června v areálu Masarykova onkologického ústavu Brno. Italskou módu Vám předvedou ženy, které vědí o čem je skutečný život. Je nám velkým potěšením, že roli moderátora přijal Roman Vojtek, který nám i zazpívá.

Módní přehlídka je součástí celodenní akce Jarmark, která bude probíhat v areálu MOU Brno od 13:30 do 19:00hod a nabídne bohatý program. Těšit se můžete na kouzelníka Tomasiana, výtvarné i pohybové workshopy, vystoupení Pavly a Dušana Vitázkových, nebo koncert Czech Virtuosi. V rámci Jarmarku se také představí různé pacientské organizace a přiblíží nám svoje aktivity.

Program bude pestrý, tak neváhejte a přijďte se za námi podívat. Budeme se na Vás těšit!

0 komentáøù

Pøidat komentáø

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podobné články

Pravidelné setkání

Pravidelné setkání

V úterý 7. května od 16 hodin proběhne pravidelné setkání. A jelikož se blíží Český den proti rakovině, budeme připravovat kytičky na prodej. Prodejní vak si můžete vyzvednout již na tomto setkání. Prodej kytiček proběhne 15. 5. 2024.

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Kontrola znamének na Náměstí Svobody

Včera jste nás mohli po celý den navštívit ve stanu NEBÝT NA TO SAMA na společné akci s městem Brnem BRNOmycity – odborem participace Dáme na vás na Náměstí Svobody... Stavili jste se za námi? Ti, kteří za námi dorazili, si mohli nechat zkontrolovat znaménka a také se...